HVEM ER JEG

Jeg hedder Mie Højvang, bor i Grimstrup med min mand Jim og hans to børn. Mine egne børn er store og er flyttet hjemmefra.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2005. Jeg har siden maj 2006 arbejdet på Klinik for Fysioterapi i Agerbæk. Jeg har ved siden af arbejdet i klinikken været ansat 7 år i en specialbørnehave som børnefysioterapeut. I juli 2017 skiftede jeg arbejdet i børnehaven ud med et arbejde som træner af ét handicappet barn, hvor forældrene har valgt at hjemmetræne.

Foruden arbejdet som hjemmetræner og på klinikken, arbejder jeg som frivillig instruktør i Grimstrup gymnastikforening. Træningen passer meget godt med mit arbejde på klinikken, da jeg ofte siger til mine patienter, at der skal mere bevægelse/træning til. Jeg er lige nu i gang med at starte forenings-fitness op i Grimstrup, for at vi kan få endnu flere i gang med at bevæge sig.

Jeg interesserer mig også meget for kosten, da den har stor betydning for hvordan vores krop har det. Vi skal til at lære at spise anderledes end vi har gjort tidligere. Vi skal lære hvad kroppen har godt af (fedt/olier) og hvad kroppen ikke har godt af (sukker/mel). Jeg er ikke i tvivl om, at mange af de sygdomme, vi ser i dag, hænger sammen med vores kost.

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev.

Tilmeld i dag og gå ikke glip af nyheder.