HVEM ER JEG

Jeg hedder Mie Højvang, bor i Grimstrup med min mand Jim og hans to børn. Mine egne børn er voksne og flyttet hjemmefra.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2005. Jeg har siden maj 2006 arbejdet på Klinik for Fysioterapi i Agerbæk. Jeg har – ved siden af arbejdet i klinikken – arbejdet syv år i en specialbørnehave som fysioterapeut. I juli 2017 skiftede jeg arbejdet i børnehaven ud med et arbejde som træner af ét handicappet barn i hjemmet.

Foruden arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut og hjemmetræning, arbejder jeg som frivillig instruktør i Grimstrup gymnastikforening. Træningen passer meget godt med mit arbejde på klinikken, da jeg ofte siger til mine patienter, at der skal mere bevægelse/træning til. Jeg er desuden med i bestyrelsen for at starte forenings-fitness op i Grimstrup, så vi kan få endnu flere i gang med at bevæge sig.

I foråret 2020 blev jeg uddannet instruktør i “Clinical Somatics” som jeg kalder “Somatisk Træning. Det er en ny træning, der kommer fra USA. Formålet med denne træning er at få muskler til at slappe af og derigennem opnå smertelindring. Træningen foregår MEGET langsomt med små bevægelser, og den er også god til stressede personer, der trænger til at slappe af og få ro i kroppen. Jeg er meget begejstret for denne træning og har allerede mærket effekten på min egen krop.

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev.

Tilmeld i dag og gå ikke glip af nyheder.