ONLINE TRÆNING VIA FACEBOOK

Jeg har lavet tre onlinegrupper på Facebook, hvor du som medlem har mulighed for at træne derhjemme lige når det passer dig.

For at blive medlem finder du gruppen på Facebook, evt. på min side: mere træning – mindre ondt.  Så søger du om medlemskab, og så snart du er godkendt, har du adgang til alle tidligere træningsvideoer. Hver uge kommer der en ny træning af ca. en times varighed.

Din første måned som medlem er gratis, derefter koster det 150 kr./måned pr. gruppe. Rabat ved flere grupper: 2 grupper: 250 kr./måned. 3 grupper: 300 kr./måned. Beløbet betales senest den 28. i hver måned, hvis du ønsker adgang den følgende måned.

Grupperne hedder:

  • Fysioflow med Mie Højvang

Fysioflow minder meget om yoga. Der arbejdes med mobiliserende bevægelser, hvis formål er at give bedre bevægelighed i dit bindevæv. Der er mange nerver i bindevævet, så stramt bindevæv giver smerter, dels fordi nerverne i bindevævet bliver klemt, men også fordi stramt bindevæv forringer din bevægelighed generelt, hvilket også kan give smerter. Udover smertelindring, vil du opnå større smidighed.

  • Stabilitetstræning med Mie Højvang

Her arbejdes både med stabilitet og mobilitet omkring rygsøjlen og lidt omkring skuldre. For at din ryg (og hele kroppen) skal være stærk, er det vigtigt at du har den rette holdning, og at dine muskler omkring rygsøjlen arbejder godt sammen. Det er ikke nok alene at have meget stærke ryg- og mavemuskler.

  • Somatisk Træning med Mie Højvang

Dette er en ny træningsform i Danmark. Træningen arbejder med at få overspændte muskler til at give slip. Du arbejder intensivt med dit nervesystem, for at aflægge dårlige vaner og tillægge dig nye vaner, så du får bedre holdning, større bevægelighed og færre smerter.

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev.

Tilmeld i dag og gå ikke glip af nyheder.